Akciós pálinkafőző

Akciós pálinkafőző

 

Akciós pálinkafőző

Akciós pálinkafőző

Összeraktam olyan Akciós pálinkafőző szetteket, melyek még közelebb visznek minket ahhoz, hogy párlataink még ízesebbek, illatosabbak lehessenek. Megvásárlásukkal egy olyan készlet kerül a vevő birtokába, mely alapfelállásban képes, az igazán szép, illatában gyümölcsöt idéző, bársonyos pálinkák előállítására. Igyekeztem olyan kiegészítőket beválogatni a szettekbe, amit magam is nagy megelégedéssel használok hosszú idő óta. Az Akciós pálinkafőző szettek összeállítása, hónapról hónapra változik, átalakul. Az összeállítások, minden esetben a pálinkafőzés kényelmét, biztonságát, a kiváló minőségű pálinka készítésének érdekeit szolgálja. Ilyen Akciós pálinkafőző szett kiegészítő például a leégésgátló, szeszfokoló, mérőhenger, PH mérő, deflegmátor, a digitális párahőmérő.

Akciós pálinkafőző

Minden, az Akciós pálinkafőző szettben lévő kiegészítő a maga módján teszi könnyebbé, kényelmesebbé, kedvenc hobbink gyakorlását. A szettben felsorolt kiegészítők, természetesen külön-külön is megvásárolható a kiegészítők fülön, de az Akciós pálinkafőző összeállításokban lényegesen olcsóbban lehet hozzájutni, ezekhez a hasznos kis szerkezetekhez. Hiszen azt gondolom, hogy mindenkinek kijár az a lehetőség, hogy ha kedvenc hobbijának hódol, azt tehesse a saját, (és a barátok) örömére, bosszankodás mentesen, kényelmesen, biztonságosan. Ne kelljen vesződnie, az esetleges odakozmálással, a “dunsztosüvegben fokolással”, és ne kelljen külön elmennie pl egy szeszfokolót venni, hogy be tudja állítani pálinkájának szeszfokát.

De a digitális Ph mérő is jó szolgálatot tehet, cefréink kezdeti PH értékének meghatározásánál, illetve annak beállításakor. A szettek természetesen tartalmazzák, az alap (komplett) pálinkafőző berendezést, mely áll az üstből, a vörösréz sisakból, az állítható páracsőből, és a lepárló, (hűtő) egységből. A következő képen egy komplett főző látható, egy digitális párahőmérővel kiegészítve. A felfordított üst azért került a hűtő alá, hogy szemléltesse az állítható lejtésű páracső helyes beállítási szögét. Az akció részletei:ITT

kepernyo%cc%8bfoto-2015-02-23-12-11-53-2-2

Komplett pálinkafőző

Az akciós pálinkafőző szettek, természetesen később, (vagy akár azonnal) tovább bővíthetők, átalakíthatók, kiknek-kinek ízlése szerint. Ha 1-2 év múlva “kinőttük” pl az 50 literes üstünket, könnyen megduplázhatjuk, egy a kifejezetten ezekhez a típusokhoz készített toldó segítségével.

Pálinkafőző toldó

Pálinkafőző toldó

Így pillanatok alatt válik a régi 50 literes pálinkafőzőnk, egy 98 literes Pálinkafőző “erőgéppé”  A toldó használatával, leegyszerűsíthetjük a nagyobb mennyiségű cefre, gyors, hatékony lepárlását. Amennyiben a következő főzésnél nincs szükség rá, egy mozdulattal eltávolítható az üstből, és újra 50 literes lesz kedvenc pálinkafőző berendezésünk.

De ha egyszer ki szeretnénk próbálni, az egylépcsős lepárlást, választhatunk hozzá Pistorius tányért, vagy akár a modul rendszerben összerakható finomító tornyot is. Ebben az esetben nem kell kétszer főznünk a pálinkát. Ezen kiegészítők használata, lehetővé teszi számunkra, hogy a cefréből, egy főzéssel a kész, (és nem is akármilyen) pálinkát főzhessünk.

 

Amennyiben szeretnél első kézből értesülni legújabb híreinkről, iratkozz fel HÍRLEVELÜNKRE.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .