Pálinkafőző árak

30 literes, szimpla falú pálinkafőző árak 50 literes, szimpla falú pálinkafőző árak: “Kedvenc” 100 literes, szimpla falú pálinkafőző árak: “Big Brother”
30 literes dupla falú pálinkafőző árak  65 literes dupla falú pálinkafőző árak 100 literes dupla falú pálinkafőző árak

Pálinkafőző árak

És ami kimaradt: 50 literes dupla falú komplett pálinkafőző.

Pálinkafőző árak című oldalon, kizárólag az általam gyártott pálinkafőzőkre jellemző tulajdonságokról írok részletesebben, hogy segítsek a pálinkafőzők árai közötti eligazodásban. Részletes méretekről, árakról a fenti táblázatban, vagy a menükben találhat információkat.

Avagy mitől jó, egy jó pálinkafőző?

Hmmm…. Sokan, sokszor feltették már ezt a kérdést…

Pálinkafőző árak

Pálinkafőző árak

Mitől is másak az általam gyártott pálinkafőzők?

Mitől van az hogy ezek a főzők, immáron 10. éve kizárólag aranyérmes pálinkákat főznek a kezeim között?

Miért vagyok olyan “bolond” hogy Magyarországon egyedül álló módon 1+3 év garanciát adok termékeimre?

Mitől olyan biztonságosak a pálinkafőzőim?

Most megtudhatod.

  • Nincs ma az országban még egy pálinkafőző, amelyre 1+3 év garanciát adnának!
  • Nincs olyan sem, amelynek páracsövének dőlésszöge, fokozatmentesen állítható!
  • Nem tudok  olyan pálinkafőzőről sem, aminek befogadóképessége egy toldóval, pillanatok alatt, szinte megduplázható!
  • Csak én készítek a főzőimhez Deflegmátorokat, Pistorius tányérokat, amik “kicsapják” a párából a víz nagy részét, ezáltal még illatosabb, finomabb pálinkák főzhetők velük. 
  • Olyat sem láttam, hogy kimondottan, az adott pálinkafőzőhöz illesztenék a leégésgátlót, hogy még a sok problémát okozó szőlőmag se mehessen le az üst aljára!
  • Nem ismerek még egy olyan pálinkafőzőt, amihez ennyi kiegészítő kapható, a szebb, aromásabb, illatosabb, egyszóval “kerekebb”pálinkák érdekében!
  • Dupla biztonsági rendszer, a túlnyomás elkerülése érdekében!

 

Már csak egy dolog maradt hátra, amiről nem írtam:

Én nem vagyok kereskedő. Nem forgalmazom más gyártók termékeit, tehát nem a profit, a magas pálinkafőző árak, az elsődleges célom, hanem a kiváló minőségű pálinka készítésére alkalmas pálinkafőzők gyártása. Talán ezért is lehet, hogy az immáron 10. éve megmérettetett pálinkáim, aranyérmekkel térnek haza, a versenyekről.

(azért hogy ez Önnel is így lehessen, minden főzőmhöz jár, egy 16 oldalas leírás, ahol részletesen leírom, hogy én milyen módszerekkel készítem a cefréket, hogyan főzőm a pálinkát. A leírás onnan kezdődik, hogy a kezünkbe kapjuk a gyümölcsöt, és ott ér véget, hogy hogyan hígítsuk ki kedvenc italunkat. Külön kitérek benne (gyümölcs fajtánként) arra, hogy mikor mire érdemes odafigyelni, melyik cefrével hogy kell bánni, hogy az igazán szép pálinkát eredményezzen.)

A pálinkafőző készítés nekem egy hobbi. Szeretném, ha a pálinka szóról, nem a régi “disznóvágásos, kerítésszaggató” kaparós, karcos, esetleg “visszaböfögős”  borzalom jutna eszébe az embereknek, hanem az igazán finom, a gyümölcsre jellemző illatú, és aromájú, bársonyos ital, a  PÁLINKA. 

Ezért készítek pálinkafőzőket.

Jó cefréket, finom pálinkákat kívánok!

Garancia: Kérem vásárlás után, gondosan őrizze meg a pálinkafőzőhöz kapott számláját, mert ez biztosítja az Ön számára az 1+3 év garancia lehetőségét. A termékre 1 év alap, és plusz 3 év extra garancia jár, az alábbi feltételekkel szerint: Amennyiben a készüléket az alapgarancia lejárta előtt (vásárlástól számított 12 hónapon belül) behozza szervizünkbe, egy 2 napos átvizsgálásra, abban az esetben kollégánk az alapgaranciát újabb egy évvel meghosszabbítja. Ez az átvizsgálás legfeljebb kétszer végezzük el teljesen ingyenesen.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .