50 literes dupla falú pálinkafőző.

50 literes dupla falú pálinkafőző régóta hiányzott a palettánkról.

Évek óta szerettem volna egy magas biztonsági értékekkel rendelkező, de elérhető árú, és gazdaságosan üzemeltethető 50 literes dupla falú pálinkafőző készítésébe belefogni.

50-literes-dupla-falú-pálinkafőző
50-literes-dupla-falú-pálinkafőző

Volt eddig 30-as 65-ös, és 100 literes, de ez a méret (50 literes dupla falú pálinkafőző) úgy gondolom, hogy egy olyan űrt tölt be ami sokunknak fog örömöt szerezni. Ő nem kicsi. De nem is nagy. Otthoni használatra szerintem pont megfelelő a mérete. A készülék minden olyan extrával fel van szerelve, mint nagyobb testvérei. Természetesen a rendszer tartozéka a cefre leeresztő csap, a beépített olajhőmérő, a túlnyomás esetén kioldó biztonsági szelep. Fedele vegytiszta vörösrézből készült sisak.

Extrák.

Ezen kívül a fokozatmentesen állítható dőlésszögű páracső, és az átfolyós hűtő is. Mint minden általam gyártott pálinkafőzőhöz, ehhez is jár az 1+3 év garancia, és az a 18 oldalas leírás, melyben leírom, hogy én hogyan készítem most már több mint 10 éve az aranyérmes pálinkákat. Az üst a magas elvárásoknak is megfelelő, rozsdamentes acélból készült Olaszországban. (nem kínai, nem török üst!)

A köpeny alján elhelyezkedő hőelosztó gondoskodik arról, hogy a bevitt hőenergia, egyenletesen oszoljon szét az üst alján. A pálinkafőző tetején lévő vörösréz sisakban, egy étkezési tisztaságú szilikon cső biztosítja a tökéletes tömítést. Természetesen ez a főzőm is felszerelhető, az általam gyártott, összes kiegészítővel.

Akár kisüsti, akár egylépcsős rendszer.

A kétszeri lepárlást kedvelőknek Deflegmátor, aromatányérral, az egylépcsős főzés szerelmeseinek, pedig Pistorius tányérokkal, melyek felszerelésével a készülék a cefréből, egyből a kész pálinkát főzi, tehát egylépcsőssé válik.A készülék méretei: Magassága (sisakkal) 56cm. Szélessége (fülek nélkül) 50 cm. A két fal közé pedig 18 liter hőközlő olaj megy. És végül a komplett rendszer ára: 339,900

Természetesen, ez a készülék is megvásárolható hűtő és páracső nélkül is. Ez a lehetőség azoknak lehet érdekes, akiknek ezek már megvannak. Így az üst ára a réz sisakkal, 309,990 Ft. Előjegyzést már veszünk föl rá.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .