Duplafalú pálinkafőző 30 literes

30 literes duplafalú pálinkafőző

 A legkisebb duplafalú pálinkafőző. Egy más, egy szép, új világot nyit meg azok számára akik szeretik a minőségi pálinkákat, de eddig nem volt lehetőségük kipróbálni Önmagukat, ebben a nemes elfoglaltságban. A következő fotón egy 65 literes duplafalú főző látható.

30 literes duplafalú pálinkafőző

65l duplafalú pálinkafőző

Azoknak ajánlom, akiknek nem mázsaszám áll a cefréje hordókban, de azokat nem szeretné, ha a főzdében összekevernék mások cefréjével, alapanyagával. Azoknak akiknek nincs túl sok cefréje, de abból, a lehető legjobb minőségű pálinkát szeretné elkészíteni. És végül azoknak, akik szeretnek “ínyenckedni”, és ugyan kis mennyiségekkel dolgoznak, de azokból kiváló párlatokat szeretnének nyerni. Ilyen lehetőség pl a som, a berkenye, a fekete szeder, vagy a csipkebogyó párlatok kipróbálása. Az edény teljes mértékben Olasz partnerünk üzemeiben készül. Itthon már csak csatozzuk, és az olajfeltöltő nyílást alakítjuk ki rajta.

A két réteg közti olaj biztosítja használója számára, az egyenletes hőelosztást, és a cefre leégésének elkerülését. A ráhegesztett csatok, biztonságosan szorítják a helyére a szilikon tömítéssel ellátott, vegytiszta anyagból készült vörösréz sisakot. Nyitása, zárása szinte egy pillanat.  Megfelelő tüzelés esetén, egy főzés várható ideje, 2-3 óra. Egyszer kell feltölteni olajjal, és azután évekig használható, nem csak pálinkafőzésre, hanem akár lekvár, akár paradicsom befőzésre is. Jó tulajdonságait a fent említett befőzésekkor is élvezhetjük.

30 literes duplafalú pálinkafőző

30 literes duplafalú pálinkafőző

Az üst 18/10-es rozsdamentes acélból készül, hogy jó tulajdonságait minél tovább élvezhesse a felhasználója. Mozgatása, ürítése könnyű, kis méretének köszönhetően. A duplafalú pálinkafőző teljes feltöltéséhez, nem egészen 4 liter olajra lesz szükség. Mivel ilyen kevés hőátadó olaj kell bele, hamar felmelegszik, és a bevitt energiát gyorsan átadja a benne lévő cefrének.

30 literes duplafalú pálinkafőző

30 literes duplafalú pálinkafőző

Ez a kis méretű duplafalú pálinkafőző, a háztartás egyéb területén is sokszor bizonyította már rátermettségét. Ügyfeleink boldogan mesélik, hogy mióta ezt az üstöt használják, ebben főzik be a télire szánt paradicsomot, lekvárjaikat, mert ebben az edényben az sem ég le.

A komplett 30 literes duplafalú pálinkafőző ára: 259.900 Ft.

Természetesen, hozzá is választható deflegmátor, párahőmérő, infra hőmérő, melyeket a “kiegészítők” fülön tekinthet meg, sok egyéb hasznos a pálinkafőzést megkönnyítő eszközzel együtt. Csak az üst külön is megvásárolható, csatozva, tömítéssel, rézsisakkal.

Így az ára: 229,900 Ft.

30 literes duplafalú pálinkafőző 1

30 literes duplafalú pálinkafőző 1

Garancia: Kérem vásárlás után, gondosan őrizze meg a pálinkafőzőhöz kapott számláját, mert ez biztosítja az Ön számára az 1+3 év garancia lehetőségét. A termékre 1 év alap, és plusz 3 év extra garancia jár, az alábbi feltételekkel szerint: Amennyiben a készüléket az alapgarancia lejárta előtt (vásárlástól számított 12 hónapon belül) behozza szervizünkbe, egy 2 napos átvizsgálásra, abban az esetben kollégánk az alapgaranciát újabb egy évvel meghosszabbítja. Ez az átvizsgálás legfeljebb kétszer végezzük el teljesen ingyenesen.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .