30 literes szimpla falú pálinkafőző

30 literes szimpla falú pálinkafőző a legkisebb pálinkafőző, a  “Kistestvér”

Az üst mérete természetesen, semmit nem von le jó tulajdonságaiból, hisz Ő is egy ízig-vérig “Halfőző”

50 literes szimpla falú pálinkafőző

30 literes szimpla falú pálinkafőző azoknak, akiknek nem túl sok cefréjük keletkezik egy évben. Az üst olasz gyártmányú, 18/10-es rozsdamentes, szendvicstalpú edény. Ez azt jelenti, hogy az üst aljában egy hőelosztó réteg került bepréselésre, mely a bevitt hőenergiát szétoszlatja az üst aljának teljes felületére, így kerülve el a cefre leégését. Ezt a típust sokan szeretik kis mérete, és többrétű felhasználhatósága miatt is. Mire is gondolok? Egy 30 literes szimpla falú pálinkafőző üstje jó szolgálatot tehet, egy nagycsaládi ebéd elkészítésében, de ugyan olyan jól használható, paradicsom, illetve lekvár főzésnél, vagy akár egy disznóvágásánál is.

30 literes szimpla falú pálinkafőző

30 literes szimpla falú pálinkafőző

30 literes szimpla falú pálinkafőző

 Állítható dőlésszögű páracsöve, egyaránt alkalmassá teszi a rendszert, a lefolyó párlat minőségének, és erősségének beállítására, és akár illó olaj lepárlásra is. A beépített minőségi alkatrészeknek, és a véget nem érő fejlesztéseknek köszönhetően, jó cefre esetén, nagyon finom pálinkák főzhetők vele. Használata egyszerű, és biztonságos, a  dupla biztonsági rendszernek köszönhetően.

Az eredeti “Halfőzők” tömítésmentes csatlakozója.

Tömítésmentes csatlakozó

Tömítésmentes csatlakozó

Vigyázat, már Hamisítják!

Láttam már a kereskedelemben erről a főzőről “koppintott” másolatot! Onnan lehet megkülönböztetni az én főzőmet attól, hogy az pl:

  • NEM Olasz (minőségi) üstből készül. (nincs beleütve az üst fülébe) Fotó lent.
  • Szintén nem az Olasz minőségi (polírozott) csatok vannak rajta.
  • Nem állítható a párcső dőlésszöge.(nagyon fontos a kiváló minőségű párlatokhoz)
  • Nincs benne a páracsőben a biztonsági szelep,és a párahőmérő sem építhető bele.
  • A hűtőnek más a kialakítása.
  • Nincs a készülékre 1+3 év garancia.

Párahőmérő, és biztonsági szelep a páracsőben.

Eredeti Olasz üst.

Olasz pálinkafőző üst

Olasz pálinkafőző üst

Természetesen több hasznos kiegészítő választható a 30 literes szimpla falú pálinkafőző berendezéshez is. Pl: deflegmátor, leégésgátló, párahőmérő, szeszfokoló, mérőhenger, digitális PH mérő, stb.  Az 1+3 év garancia* viszont kötelező tartozék.

30 literes szimpla falú pálinkafőző 1

30 literes szimpla falú pálinkafőző 1

 

A fenti képen, az alap 30 literes szimpla falú pálinkafőző rendszer látható, párahőmérővel kiegészítve. Az átfolyós hűtő folyamatos, megbízható párahűtést biztosít. Nem kell a hűtővizet “kimeregetni” majd újratölteni, és semmivel nem fogyaszt több hűtővizet, mint nagyobb társai!

Így a 30 literes szimpla falú pálinkafőző rendszer ára, 159,000 Ft+a hőmérő.

Természetesen azokra is gondoltam, akiknek a “Nagyapától” már van pl:hűtője, páracsöve, így a 30 literes szimpla falú pálinkafőző rendszerből, csak üstöt szeretné megvásárolni. Nekik lehetősségük van csak a komplett főzőüst megvásárlására is. Ebben az esetben egy 30 literes szimpla falú pálinkafőző üst csatozva, szilikon tömítéssel, a kiváló minőségű párlatokhoz nélkülözhetetlen, vörösréz sisakkal, külön is megvehető.

Azoknak ajánlom, akiknek megmaradt a hűtőjük a Nagypapától, de az üstjük már nem felel meg a korszerű elvárásoknak.

A komplett 30 literes szimpla falú pálinkafőző üst ára, így: 129,000 Ft.

Pálinkafőző-üst-sisakkal

Pálinkafőző-üst-sisakkal

Garancia: Kérem vásárlás után, gondosan őrizze meg a pálinkafőzőhöz kapott számláját, mert ez biztosítja az Ön számára az 1+3 év garancia lehetőségét. A termékre 1 év alap, és plusz 3 év extra garancia jár, az alábbi feltételekkel szerint: Amennyiben a készüléket az alapgarancia lejárta előtt (vásárlástól számított 12 hónapon belül) behozza szervizünkbe, egy 2 napos átvizsgálásra, abban az esetben kollégánk az alapgaranciát újabb egy évvel meghosszabbítja. Ez az átvizsgálás legfeljebb háromszor végezzük el, teljesen ingyenesen. 

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .