Pálinkafőző 50 literes szimpla falú

Pálinkafőző 50 literes szimpla falú,  a “Kedvenc”

50 literes szimpla falú pálinkafőző

50 literes szimpla falú pálinkafőző

 

Pálinkafőző a legnépszerűbb fajtából..

Népszerűségét a méretének, minőségi anyagfelhasználásának, állítható szögű páracsövének, tömítésmentes profi csatlakozóinak és a hozzá kapható sok-sok kiegészítőnek köszönheti.

Tömítésmentes csatlakozó

Tömítésmentes csatlakozó

Használata egyszerű, és biztonságos, a  dupla biztonsági rendszernek köszönhetően.

Vigyázat! Hamisítják!

Láttam már a kereskedelemben erről a főzőről “koppintott” másolatot! Onnan lehet megkülönböztetni az én főzőmet attól, hogy az pl:

 • NEM Olasz üstből készül. (nincs beleütve az üst fülébe)
 • Nem állítható a párcső dőlésszöge.(nagyon fontos a kiváló minőségű párlatokhoz)
 • Nincs benne a páracsőben a biztonsági szelep, és a párahőmérő sem építhető bele
 • A hűtőnek más a kialakítása.
 • Nincs a készülékre 1+3 év garancia.
 • A páracső csatlakozói, nem tömítésmentes, minőségi csatlakozók.
Olasz pálinkafőző üst

Olasz pálinkafőző üst

A Pálinkafőző 50 literes szimpla falú komplett ára, bruttó:199.900 ft.

Mely ár tartalmazza a kiváló minőségű pálinka készítéshez elengedhetetlen állítható szögű páracsövet, biztonsági szelepet,  szendvicstalpú Olasz üstöt, vörösréz sisakot, és a hűtő egységet, vagyis egy komplett, pálinkafőző rendszert. Ha a pálinkafőzés a hobbinkká válik, ő sok örömöt képes szerezni finom párlataival. 9. éve főzünk vele aranyérmes pálinkákat! Természetesen az 1+3 év garancia is tartozéka a rendszernek.!!!

Ő az a főző, mely 10 mp alatt 98 literessé alakítható, a hozzá készített üsttoldónak köszönhetően! Így könnyítve meg a gazdája dolgát, ha esetleg nagyobb mennyiségű cefrével szeretné felönteni.. Természetesen, ehhez a készülékhez is rendelkezésre állnak a következő kiegészítők: deflegmátor, digitális PH mérő, szeszfokoló, mérőhenger, párahőmérő, leégésgátló, és az üstmagasító. Az összeszerelt, 98 literes üstöt mutatom be a következő képen.

“Ha akarom Pálinkafőző 50 literes szimpla falú, ha akarom 98-as”

álítható-páracső-fatörzsön

Itt pedig már “megduplázva”, 98 literesen, deflegmátorral, és párahőmérővel.

Így azért ha szükség van rá, haladósabbá lehet tenni a nagyobb mennyiségű cefre lepárlását is, viszont, ha nincs szükség a toldóra, leszerelhető az üstről.

Természetesen ez a típus is megvásárolható hűtő, és páracső nélkül. Ebben az esetben az 50 literes üst ára, vörösréz sisakkal, csatozva tömítéssel: 169.900 Ft.

Ehhez az üsthöz is választhatóak különféle kiegészítők.

Az alap készüléknek nem tartozéka a párahőmérő, és a deflegmátor, de természetesen választható hozzá.

Garancia: Kérem vásárlás után, gondosan őrizze meg a pálinkafőzőhöz kapott számláját, mert ez biztosítja az Ön számára az 1+3 év garancia lehetőségét. A termékre 1 év alap, és plusz 3 év extra garancia jár, az alábbi feltételekkel szerint: Amennyiben a készüléket az alapgarancia lejárta előtt (vásárlástól számított 12 hónapon belül) behozza szervizünkbe, egy 2 napos átvizsgálásra, abban az esetben kollégánk az alapgaranciát újabb egy évvel meghosszabbítja. Ez az átvizsgálás legfeljebb háromszor végezzük el, teljesen ingyenesen.

 

2 Comments:

 1. Kedves Miklós!
  Most ismerkedem a pálinkafőzéssel. Lassan szeretném elméleti “tudásomat” a gyakorlatban is kipróbálni. Alapvetően az 50 literes főzőt szemeltem ki magamnak, de több kérdés is felmerült bennem. A szimpla falú főzőhöz gyártott leégésgátló mennyire hatékony? Valóban meggátolja a leégést? Keverőset nem szeretnék, ugyanakkor a dupla falú első körben túlzásnak tűnik.
  A megjelölt 138.000Ft-os összeg mennyivel egészül ki a leégésgátló vásárlása esetén? Illetve ha netán bővíteni szeretném 100 literesre, mennyibe kerül a kiegészítő üst?
  Édesapám korábban vásárolt Öntől egy nagy deflegmátort, azaz 100 literes főzőhöz való. Kérdésem az lenne, hogy hatékonyan működne az újonnan vásárolt 50 literes főzővel is? Mivel gondolkodom a bővítésben, később mindenképpen jó lenne, de nem tudom, mennyire tenné a dolgát fele akkora üst esetén.
  Később kitérnék a szűrőkre is, de úgy érzem, így is sok dolgot kérdeztem.. 🙂
  Előre is nagyon köszönöm a válaszokat és a szíves segítségét!
  Üdvözlettel,
  Oszter Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .