Pálinkafőző 65 literes dupla falú olajfeltöltésű

 Pálinkafőző 65 literes dupla falú olajfeltöltésű

Elérkeztünk a pálinkafőzők Mercedes-éhez.

Pálinkafőző 65 literes dupla falú olajfeltöltésű. Ez a típus az én kedvencem. Esztétikus kialakítása szemet gyönyörködtető. Mivel ez a készülék teljes mértékben hazai gyártású pálinkafőző, készítésekor különös gondot fordítunk az alkatrészek minőségére, megbízhatóságára, és a használat közbeni maximális biztonságra. Használatával szinte teljes mértékben elfelejthetjük a pálinkafőzés egyik “mumusát”, cefrék leégését. A készülék ára, magában foglalja a beépített cefre leeresztő csapot, és a szintén beépített olajhőmérőt, mely gondoskodik arról, hogy a hőközlő olaj hőmérsékletét állandóan szemmel tarthassuk, és időben reagálhatunk, ha az esetleg túlmelegedne. Az olaj hőmérséklet akkor megfelelő, ha 120 fok közelében tudjuk tartani.Természetesen ez a készülék sem nélkülözi az egy anyagból kisajtolt, forrasztás mentes vegytiszta vörösréz sisakot, és az étkezési szilikon tömítést.

Ha minden készen van így néz ki a készülék, bár itt még nincs rajta a cefre leeresztő csap, és az olajhőmérő, viszont egy deflegmátor került rá.

Pálinkafőző, dupla falú 65 literes3

Pálinkafőző, dupla falú 65 literes3

Itt pedig részleteiben mutatom meg.

Pálinkafőző, dupla falú 65 literes1

Pálinkafőző, dupla falú 65 literes1

Cefre leeresztő csappal

Cefre leeresztő csappal

Itt a hegesztés minőségét láthatjuk.

dupla falú hegesztés

dupla falú hegesztés

És így fest, ha főzésre kész állapotban van. A deflegmátor, és a párahőmérő, választható kiegészítője a rendszernek.Az állítható szögű páracső, az olajhőmérő, a leeresztőcsap, az átfolyós hűtő, és az 1+3 év garancia, természetesen tartozéka az alap készüléknek.

Pálinkafőző, dupla falú 65 literes

Pálinkafőző, dupla falú 65 literes

A készülék ára, alapfelszereltség esetén 369.900 Ft.

Főzeteinek minőségét több pálinkaversenyen bizonyította.

Ha Önnek, csak a komplett üstre van szüksége, mert az egyéb alkatrészei megvannak, akkor az ára: 339,900 Ft

Garancia: Kérem vásárlás után, gondosan őrizze meg a pálinkafőzőhöz kapott számláját, mert ez biztosítja az Ön számára az 1+3 év garancia lehetőségét. A termékre 1 év alap, és plusz 3 év extra garancia jár, az alábbi feltételekkel szerint: Amennyiben a készüléket az alapgarancia lejárta előtt (vásárlástól számított 12 hónapon belül) behozza szervizünkbe, egy 2 napos átvizsgálásra, abban az esetben kollégánk az alapgaranciát újabb egy évvel meghosszabbítja. Ez az átvizsgálás legfeljebb háromszor végezzük el, teljesen ingyenesen.

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .