Pálinkafőző 65 literes dupla falú olajfeltöltésű

 Pálinkafőző 65 literes dupla falú olajfeltöltésű

Elérkeztünk a pálinkafőzők Mercedes-éhez.

Pálinkafőző 65 literes dupla falú olajfeltöltésű. Ez a típus az én kedvencem. Esztétikus kialakítása szemet gyönyörködtető. Mivel ez a készülék teljes mértékben hazai gyártású pálinkafőző, készítésekor különös gondot fordítunk az alkatrészek minőségére, megbízhatóságára, és a használat közbeni maximális biztonságra. Használatával szinte teljes mértékben elfelejthetjük a pálinkafőzés egyik “mumusát”, cefrék leégését. A készülék ára, magában foglalja a beépített cefre leeresztő csapot, és a szintén beépített olajhőmérőt, mely gondoskodik arról, hogy a hőközlő olaj hőmérsékletét állandóan szemmel tarthassuk, és időben reagálhatunk, ha az esetleg túlmelegedne. Az olaj hőmérséklet akkor megfelelő, ha 120 fok közelében tudjuk tartani.Természetesen ez a készülék sem nélkülözi az egy anyagból kisajtolt, forrasztás mentes vegytiszta vörösréz sisakot, és az étkezési szilikon tömítést.

Ha minden készen van így néz ki a készülék, bár itt még nincs rajta a cefre leeresztő csap, és az olajhőmérő, viszont egy deflegmátor került rá.

kepernyo%cc%8bfoto-2015-02-23-12-35-23-2

Duplafalú, leeresztő csap

Itt a hegesztés minőségét láthatjuk.

És így fest, ha főzésre kész állapotban van. A deflegmátor, és a párahőmérő, választható kiegészítője a rendszernek.Az állítható szögű páracső, az olajhőmérő, a leeresztőcsap, az átfolyós hűtő, és az 1+3 év garancia, természetesen tartozéka az alap készüléknek.

Duplafalú pálinkafőző

A készülék ára, alapfelszereltség esetén 399.900 Ft.

Főzeteinek minőségét több pálinkaversenyen bizonyította.

Ha Önnek, csak a komplett üstre van szüksége, mert az egyéb alkatrészei megvannak, akkor az ára: 369,900 Ft

Garancia: Kérem vásárlás után, gondosan őrizze meg a pálinkafőzőhöz kapott számláját, mert ez biztosítja az Ön számára az 1+3 év garancia lehetőségét. A termékre 1 év alap, és plusz 3 év extra garancia jár, az alábbi feltételekkel szerint: Amennyiben a készüléket az alapgarancia lejárta előtt (vásárlástól számított 12 hónapon belül) behozza szervizünkbe, egy 2 napos átvizsgálásra, abban az esetben kollégánk az alapgaranciát újabb egy évvel meghosszabbítja. Ez az átvizsgálás legfeljebb háromszor végezzük el, teljesen ingyenesen.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .