Pálinkafőző

Pálinkafőző

A pálinkafőző gyártás új generációja! Tervezésükkor elsődleges szempont volt a biztonság, és kiváló minőségű párlatok elérése. Az oldalon kínált minden pálinkafőző, a biztonságos pálinkafőzés érdekében, Dupla Biztonsági rendszerrel van ellátva.

Pálinkafőző manapság több helyen, többféle méretben és minőségben kapható.

 

Pálinkafőző

Pálinkafőző

Jómagam régóta foglalkozom pálinkafőző készítésével. Amióta felszabadították hazánkban a pálinkafőzés szabadságát, minden évben megmérettetem párlataimat, különféle versenyeken. Elmondhatom, hogy az elmúlt 5 évben, kizárólag aranyérmekkel jöttünk el ezekről a versenyekről. Bár tudom, hogy ehhez az eredményhez szükség van a technológia ismeretére, azt is látom, hogy ez nem jöhetett volna létre, egy minőségi anyagokból összerakott, arányaiban tökéletesen megtervezett, és kivitelezett lepárlógép nélkül.

Pálinkás trófeák

Pálinkás trófeák

Ez köszönhető a sok évi fejlesztésnek, amit a pálinkafőző tökéletesítésére fordítottam, és a rengeteg tanulásnak, ami a technológia elsajátítására irányult. A tanulás azóta is folyamatos, és nem áll meg. Ugyan így a főzők fejlesztése is, folyamatosan, gőzerővel folyik, mivel azt szeretném, ha mindenkinek rendelkezésére állna az a készülék, amivel ezek az eredmények elérhetők. Most pedig nézzük, mitől jó, egy igazán jó pálinkafőző.

– Tudom milyen fontos, hogy a páracső dőlésszöge, (emelkedése) állítható legyen. Csak ilyeneket készítek.

– Tudom, hogy sokaknak készült a pálinkafőzőjük pl: söröshordóból, esetleg otthon vagy a barátoknál fellelhető egyéb alkatrészekből, így esetleg ez a főzőkészülék nem tartalmazza a szükséges rézfelületet, melyet viszont nem nélkülözhet a kiváló minőségű pálinka. Nekik készülnek a deflegmátorok, vagy a nagyobb teljesítményű, vízhűtéses Pistorius tányérok.

– Pontosan tudom, hogy hányan küzdenek a cefre leégésével. Ennek elkerülésének érdekében készítek olyan (csak az én főzőimhez) leégésgátlót, mely kifogástalanul megakadályozza a nagyobb darabos cefre, esetleg a szőlőmag üst aljára való süllyedését, és igazán elkerülhető használatával a nem kívánt leégés.

– Azt is tudom, hogy mennyire fontos, hogy a készülék, amit használunk biztonságos legyen. Ezért az általam gyártott minden pálinkafőző dupla biztonsági rendszerrel van ellátva.

– És végül azt gondolom, hogy mindenki szereti magát megerősítve érezni abban, hogy egy igényes anyagokból összerakott, megbízható főzőt választott. Ezért én ezt az érzést, egy 1+3 év garancia biztosításával szeretném megerősíteni.

Hát Kedves Látogató, bevezetőnek talán ennyit a pálinkafőzők világáról. Remélem tudtam segíteni a döntésben, vagy legalább támpontokat sikerült adnom ahhoz, hogy könnyebb legyen a választás a pálinkafőzők világában. Jó böngészést, megfontolt döntést, és finom pálinkákat kívánok.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .