Pálinkafőző szettek akciók

Pálinkafőző szettek akciók

Érvényes: 2022.04.30-ig átvett készülékekre!!

Pálinkafőző szettek akciók

Pálinkafőző szettek akciók

 

Pálinkafőző szettek akciók oldalon, olyan berendezéseket, pálinkafőző  készleteket igyekeztem  összeállítani, melyek első nekifutásra tudják, a kiváló minőségű párlatokat produkálni, és még áruk is kedvezőbb, mint ha az egységek külön-külön kerülnének megvásárlásra.

Megvásárlását azoknak ajánlom, akik nem akarnak külön kiegészítők után szaladgálni, hanem egy helyen, egyszerre szeretnének, egy igazán kiváló készüléket megvásárolni, ráadásul olcsóbban, mint ha külön részegységenként vennék azt meg.

 

 Pálinkafőző szettek akciók ajánlata:

30 literes szimpla falú, komplett pálinkafőző most CSAK: 144,990 Ft. Párahőmérő rendelhető hozzá.

 

30 literes szimpla falú pálinkafőző 1

30 literes szimpla falú pálinkafőző 1

 

Pálinkafőző szettek akciók következő ajánlata:

50 literes szimpla falú, komplett pálinkafőző CSAK: 169.990 Ft.
(deflegmátor, és párahőmérő külön rendelhető hozzá)
50 literes pálinkafőző, deflegmátorral

50 literes pálinkafőző, deflegmátorral

 Pálinkafőző szettek akciók következő ajánlata:Jelenleg nem kapható.

50 (+50) literes szimpla falú, komplett, toldóval ellátott pálinkafőző + digitális párahőmérő + leégésgátló + szeszfokoló   00.00 Ft. (deflegmátor külön rendelhető hozzá)

 

                                                                                                     

 Pálinkafőző szettek akciók következő ajánlata:

100 literes szimpla falú, komplett pálinkafőző páracsővel, hűtővel (lepárlóval)  CSAK: 229.990 Ft!!!  A képen deflegmátorral szerelve, mely külön rendelhető a szetthez.

50-literes-pálinkafőző-deflegmátorral

100 Literes Duplafalú komplett pálinkafőző, 489,000 Ft. Az akció, kizárólag a megadott dátumig átvett készülékekre vonatkozik! A főző természetesen kompletten hűtővel együtt kerül átadásra. A képen lévő deflegmátor külön rendelhető hozzá.

Duplafalú pálinkafőző

 

Minden általam gyártott pálinkafőzőhöz rendelhető a kiegészítők rovatban található egyéb hasznos berendezések, kiegészítők. Minden készülék kompatibilis például a Pistorius tányérokkal, a deflegmátorokkal, és természetesen a finomító tornyokkal, és az aromatányérokkal is. Lehetőség van a modul rendszerű finomító torony, részegységenkénti megvásárlására, de rendelhető a főzőhöz olyan automata finomító torony is, mely minden erénnyel rendelkezik ahhoz, hogy az egylépcsős lepárlás hívei minden igényét kielégítse.

Garancia: Kérem vásárlás után, gondosan őrizze meg a pálinkafőzőhöz kapott számláját, mert ez biztosítja az Ön számára az 1+3 év garancia lehetőségét. A termékre 1 év alap, és plusz 3 év extra garancia jár, az alábbi feltételekkel szerint: Amennyiben a készüléket az alapgarancia lejárta előtt (vásárlástól számított 12 hónapon belül) behozza szervizünkbe, (természetesen a számlájával együtt) egy 2 napos átvizsgálásra, abban az esetben kollégánk az alapgaranciát újabb egy évvel meghosszabbítja. Ezt az átvizsgálást legfeljebb kétszer végezzük el teljesen ingyenesen.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .