Kb. két évvel ezelőtt, egy Tiszai “randalírozás” alkalmával, egy ismerősöm megkínált egy furcsa, de annál inkább ízletes párlattal.
Gyanakodásomat, hamar eloszlatta a pálinka illata, és semmivel össze nem téveszthető íze, aromája.
Én amúgy is szeretem az ananászt, de pálinkafőzőn lefőzve,,,,, Fantasztikusan finom volt. Ez most onnan jutott eszembe, hogy a minap megkeresett egy ismerősöm, hogy van neki 60kg pucolt, aprított ananásza, és nincs-e kedvem cefrézni, és lefőzni. Egy kikötése volt: A lepárló toronnyal kéne főzni, mert a másik adagot Ő, a hagyományos kisüsti módszerrel fogja lecsurgatni. VAN kedvem! …mondtam a legkevesebb gondolkodás nélkül:) Hiába a pálinkafőzés egy szép hobbi.
Ma be is lett cefrézve. Ha kész lesz, az ananász pálinka, hozom a tapasztalatokat.
Jelentem, megvolt a pálinkafőzés. Mindenkinek szívesen ajánlom, hogy ha van rá lehetősége, csapjon bele az ananász projektbe.
Bár nem túl sokat ad, de öröm vele a pálinkafőzés, és a végtermék fantasztikusan illatos!