Főzzünk együtt!

Jó pálinkát sokan tudnak főzni…

De vajon kiválót is?

 

Pálinkás trófeák

Bemutató főzéssel (alma finomítás) egybekötött előadást tervezek újra. Főleg azoknak, akik helyhiány miatt nem fértek be a helyiségbe az előző alkalommal. Természetesen új jelentkezők érdeklődését is várom. Az előadáson, átbeszéljük azokat a fontos dolgokat, amik nélkülözhetetlenek a kiváló minőségű pálinka készítéséhez.

Ha érdekel, hogy hogyan is készülnek, azok a bizonyos Aranyérmes párlatok…                      Ha Te is megnéznél egy ilyen bemutató főzést…
Ha Neked is lenne olyan kérdésed, amire sehol nem találod a választ.
Ha érdekel a téma, és szívesen eltöltenél egy szombat délelőttöt, egy pálinkafőzéssel foglalkozó “alkimista” társaságában…
Ha szívesen megosztanád tapasztalataidat, vagy kérdeznél a témában…

… akkor most itt lesz a lehetőség rá!

Úgy tervezem, hogy február utolsó szombatján, (28.-án) reggel 9-kor kezdenénk, és számításaim szerint, 13,00-kor kihígítanánk a főzött pálinkát. Megfelelő létszám (15-20 fő) esetén a fenti időpontban tartanánk meg az eseményt.
Jelentkezés: KIZÁRÓLAG email-ben, a : www.palinkafozoarak.com oldalról küldött levélben! A tárgy mezőbe, ezt írd be: “Főzzünk együtt”. Kérlek a levélben írd, meg, hányan érkeznétek. Telefonos jelentkezést sajnos NEM tudok elfogadni!
Addig is finom pálinkákat kívánok!

Üdv:

Miklós.

“Főzzünk együtt a helyszínen”

 

Természetesen lehetőség van arra, hogy a “Halfőzők” szakérője, adott helyszínen is tartson bemutató főzést. Akár az ügyfél, akár a mi, saját főzőnkön. Ennek díja Bruttó 6000Ft/ óra, plusz üzemanyag költség térítése, mely 55 Ft/Km. Természetesen a Km díj, oda vissza értendő, Budapest XVII kerületéből. A tüzelőanyagról (gázpalack) az ügyfél gondoskodik.

Ebben az ügyben előzetes egyeztetés.

Tel: 0670-522-02-02

Vagy a www.palinkafozoarak.com  oldalról email -ben.

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .