Üdvözöllek !
> Valószínűleg nem én vagyok az első aki internetes kalandozásokat
> követően pálinkafőző berendezés témában keres meg. Hangulatosak a
> leírásaid a honlapon és kevés a hókuszpókusz marketing szöveg, én
> személy szerint szeretem az egyenes beszédet.
> Szóval, 43 éves családapaként idén belekóstoltam a pálinkafőzés
> rejtelmeibe, kajszit, málnát, körtét és bodzát főztünk egy 30 éve
> praktizáló alkimistával aki vette a fáradtságot hogy engem beavasson
> kicsit. Az ő pálinkafőzőjével csináltuk.
> A 30 év tapasztalata meglátszott jó és rossz értelemben is, én ha
> valami érdekel mindig végigolvasom amit csak lehet a témában, és ha
> találok jó fórumot akkor azokat is. Az én “mesterem” valószínűleg a
> hibákat is elköveti 30 éve, ettől függetlenül a kis családom és a
> rokonság nagyon lelkesen kóstolgatja a dolgokat, szerintem már elsőre
> is vállalható pálinkák születtek.
> A második fázis szokás szerint a saját főző, nah EZÉRT VAGYOK ITT!
> “Koranyáron” legkésőbb szeretnék vásárolni egy 40-50 liter környéki
> pálinkafőzőt. Szimpla falú az elképzelés és keverő nélküli mert ilyenben
> főztünk, csak nagyobban és odafigyelve teljesen jól működött a dolog.
> Érdeklődnék tehát hogy mik a lehetőségek, mikor, mennyiért milyen
> formában lehet tőled vásárolni, mit ajánlasz egy tapasztalatlan de
> lelkes és precíz kezdőnek indulásképp.
>
> Jó egészséget kívánok:
>
> Üdvözlettel:
>
> Kaszás Ferenc
Szerbusz Miki!
Megkaptam a szűrőket nagyon köszönöm a segítséget kristály tiszta lett a pálinkám!
Isten vagy!!!!!! Nagyon nagy örömöm van!!!!
Köszönöm Szűcs Péter
Használd sokáig egészséggel!
Jó napot! Az opálos pálinkán segít a kationcserélő gyanta, ha átengedem rajta?
Üdvözlöm Sándor!
Ha az opálosságot rezes törés okozza, akkor igen. HA nem akkor a fizikai szűrőre lesz szüksége.
Köszönöm. Mindkettőt megvettem, kipróbáltam, és kristálytiszta lett a pálinkám. Bátran merem ajánlani mindenkinek.