Főzzünk együtt!

Jó pálinkát sokan tudnak főzni…

De vajon kiválót is?

 

Pálinkás trófeák

Pálinkás trófeák

 

Bemutató főzéssel (alma finomítás) egybekötött előadást tervezek újra. Főleg azoknak, akik helyhiány miatt nem fértek be a helyiségbe az előző alkalommal. Természetesen új jelentkezők érdeklődését is várom. Az előadáson, átbeszéljük azokat a fontos dolgokat, amik nélkülözhetetlenek a kiváló minőségű pálinka készítéséhez.

Ha érdekel, hogy hogyan is készülnek, azok a bizonyos Aranyérmes párlatok…                      Ha Te is megnéznél egy ilyen bemutató főzést…
Ha Neked is lenne olyan kérdésed, amire sehol nem találod a választ.
Ha érdekel a téma, és szívesen eltöltenél egy szombat délelőttöt, egy pálinkafőzéssel foglalkozó “alkimista” társaságában…
Ha szívesen megosztanád tapasztalataidat, vagy kérdeznél a témában…

… akkor most itt lesz a lehetőség rá!

Úgy tervezem, hogy február utolsó szombatján, (28.-án) reggel 9-kor kezdenénk, és számításaim szerint, 13,00-kor kihígítanánk a főzött pálinkát. Megfelelő létszám (15-20 fő) esetén a fenti időpontban tartanánk meg az eseményt.
Jelentkezés: KIZÁRÓLAG email-ben, a : www.palinkafozoarak.com oldalról küldött levélben! A tárgy mezőbe, ezt írd be: “Főzzünk együtt”. Kérlek a levélben írd, meg, hányan érkeznétek. Telefonos jelentkezést sajnos NEM tudok elfogadni!
Addig is finom pálinkákat kívánok!

Üdv:

Miklós.

“Főzzünk együtt a helyszínen”

 

Természetesen lehetőség van arra, hogy a “Halfőzők” szakérője, adott helyszínen is tartson bemutató főzést. Akár az ügyfél, akár a mi, saját főzőnkön. Ennek díja Bruttó 6000Ft/ óra, plusz üzemanyag költség térítése, mely 55 Ft/Km. Természetesen a Km díj, oda vissza értendő, Budapest XVII kerületéből. A tüzelőanyagról (gázpalack) az ügyfél gondoskodik.

Ebben az ügyben előzetes egyeztetés.

Tel: 0670-522-02-02

Vagy a www.palinkafozoarak.com  oldalról email -ben.

 

Vélemény, hozzászólás?