Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemények

Mi lehetne fontosabb számomra mint a Vásárlói vélemények

Ha tetszenek  Önnek ezek a pálinkafőzők, leírások, de úgy gondolja, hogy ez túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, hát nem hibáztatom!

Manapság sokan dicsérik a saját termékeiket. Olyan ígéretekkel kápráztatják el a leendő vásárlókat, amit aztán a termék, a gyakorlatban nem teljesít. Épp ezért ne is higgyen annak, amit én írok róla,  inkább olvassa el amit a vevőink, vagy a szakmabeliek állítanak …..

Szia Miki!

Ezúton szeretném megköszönni, az általad megosztott tapasztalatokat. Idén találtam rá az oldaladra és az első idei (saját termésű) barackpálinkámat,- elejétől a végéig- pontról pontra úgy készítettem (kíváncsiságból) ahogyan azt Te az oldaladon megosztottad velünk. Mellékletben a jól megérdemelt jutalom, amit ezúton szeretnék veled megosztani. Halkan jegyezném meg, hogy 48 párlat indult a versenyen! Gondolom nem kérdés, hogy ezek után nem térek le a jó bevált útról, és ha kérdésem lesz, akkor bátran és bizalommal fordulok hozzád, pálinkafőzés, pálinkafőző ügyben.

Még egyszer köszönöm.

Üdv Sévity Zorán

mórahalmi pálinkaverseny Sévity

Üdv Miklós!

Ma megkaptam a főzőt, a csomag rendben megérkezett.

A pálinkafőző, mint a képeken. Gyönyörű. Köszönöm!

Holnap ki is próbálom.

Tisztelettel: H Antal.

Hatvan.

Tisztelt Uram!

A nevem Szalontai Péter a Szalontai Pálinka főzde egyik vezetője vagyok. A pálinka főzést még nagyapám kezdte el 1957-ben azóta család kezében van a főzde amely borsod megyében Pálházán található.

Mi hagyományos azaz két lepárlásos technológiával főzünk,  egy főző és egy finomító üstünk van.A tüzelő anyag pedig gáz kazánban keletkező gőz.

Próbálom a régi hagyományt ötvözni az új technológiákkal, én is csináltam egy pár átalakítást a berendezéseken már amennyire a vám hatóság meg engedi.

Nagyon örülök, hogy rátaláltam véletlenül a honlapjára, és annak is örülök, hogy végre valaki nem csak pálinkát akar főzni hanem még gondolkodik mellé is.Amit készített, (lepárlótorony) az nagyon talányos, első felindulásomban a meglévő digitális hőmérőimet én is átraktam az Ön által javasolt helyre.

Fontosnak tartom az oktató videóit mert valahol elérte, hogy lehet kicsiben is jó pálinkát készíteni(elő-utó párlat leválasztás).

Az lenne a kérdésem hogy,  az egy lepárlásos toronynál milyen lett a pálinka minősége  észrevehető e különbség a két lepárlásoshoz képest.

Várom válaszát!

Tisztelettel Szalontai Péter

Tel: 06 20 5648862 

Email:szpeter@pr.hu

www.szalontaipalinka.hu

Szép napot!

Az öntől vásárolt 50 literes pálinkafőző nagyon nagy örömet okozott nekem. Nagyon meg vagyok elégedve vele, csodálatos párlatok készülnek rajta. Nagyon megtetszett a leégésgátló szeretném megkérdezni, hogy mennyibe kerülne a megvásárlása ebbe a pálinkafőzőbe és az idei szezont már úgy kezdeném. Ezen kívül szeretnék vásárolni egy 5 mikronos szűrőt amit szintén postán szeretnék megrendelni.

O. Csaba

3200 Gyöngyös

Tisztelt Miklós!

Örömmel értesítem, hogy az Önnél vásárolt pálinkafőzőt kipróbáltuk, és (betartva az Ön ajánlásait) kiválló minőségű barack, és körte pálinkánk lett.

Az ősszel valamikor remélem személyesen is találkozunk, mert megyünk Pestre, és ha nem zavarnánk meglátogatnánk, egy kis továbbképzésre, és egy kis kóstolót is vinnénk.

Üdvözlettel

Horváth András

Zalalövő.

Hello!

Először is szeretném megköszönni, hogy összehoztad ezt az oldalt. Olvasgattam,és sok mindenre találtam választ.Tudni kell rólam,hogy nemrég találtam ki,hogy pálinkát akarok főzni,de még cefrét sem láttam élőben 😀

De ami késik, nem múlik.

Üdv

pilijani

Kedves Miklós!

A mai rohanó világban az ember sajnos többször csalódik a megvásárolt termékben, annak használata közben.

Az Öntől származó 50 literes pálinkafőző, ékes bizonyítéka annak, hogy vannak még csodák. 

Igen csodák, mert betartván azt leírását, amit Öntől kaptam a főzőhöz, olyan pálinkákat sikerült készítenem, amilyenekről eddig nem is álmodtam.

Pl a mindenki által “lekezelt” almából, olyan illatú pálinka jött le, amit utoljára gyerekkoromban éreztem, mikor édesanyám almáspitét sütött.

Köszönöm ezt a csodálatos élményt!

Maradok tisztelettel

Örvedi István

Barcs

Kedves Miklós!

Én még nem tartozom a pálinkafőzők csoportjába, mert nincs hozzá készülékem. Fél éve nézegetem a különböző ajánlatokat, ismerkedem az elmélettel.

Közös ismerősünk, K Imre, hívta fel a figyelmemet rád. Nincs tökéletes főző írtad, ezért nézzük, hogy én mit szeretnék, és ebből mi valósítható meg.

Keveset főznék, saját célra, a lényeg a minőség lenne. Ezért is fordulok Hozzád…….

Kupola,deflegmátor, stb, nagyon tetszetős a termékek, és gondolom jól is működnek.

Hűtőcső-szakirodalom szerint savállóból kell készülnie, valahol azt írtad, hogy aromában gyengébb hatást eredményez a réznél.

Persze azért írok részletesen, mert fent vagy a “listámon”, és nagyon szimpatikus a tudásod, kreativitásod,és tapasztalatod. Nem szeretnék egy kókler kereskedőtől sok pénzért rossz terméket vásárolni. Eddig nekem tetsző főző volt a    DES 30 l keverős, illetve az aromatornyos 35 l-s, itt viszont félek a leégéstől.

Tehát a fenti képzelgéseimet szeretném 35-40 l egy, az  általad gyártott pálinkafőző formájában viszont látni!

Kérlek írd meg mi valósítható meg, mivel nem érdemes próbálkozni, ha ajánlatot is tudsz tenni, hogy nekem melyik pálinkafőző lenne jó, azt külön köszönöm.

 

Üdvözlettel

Gruber Ernő 

Üdvözöllek !

> Valószínűleg nem én vagyok az első aki internetes kalandozásokat

> követően pálinkafőző berendezés témában keres meg. Hangulatosak a

> leírásaid a honlapon és kevés a hókuszpókusz marketing szöveg, én

> személy szerint szeretem az egyenes beszédet.

> Szóval, 43 éves családapaként idén belekóstoltam a pálinkafőzés

> rejtelmeibe, kajszit, málnát, körtét és bodzát főztünk egy 30 éve

> praktizáló alkimistával aki vette a fáradtságot hogy engem beavasson

> kicsit. Az ő pálinkafőzőjével csináltuk.

> A 30 év tapasztalata meglátszott jó és rossz értelemben is, én ha

> valami érdekel mindig végigolvasom amit csak lehet a témában, és ha

> találok jó fórumot akkor azokat is. Az én “mesterem” valószínűleg a

> hibákat is elköveti 30 éve, ettől függetlenül a kis családom és a

> rokonság nagyon lelkesen kóstolgatja a dolgokat, szerintem már elsőre

> is vállalható pálinkák születtek.

> A második fázis szokás szerint a saját főző, nah EZÉRT VAGYOK ITT!

> “Koranyáron” legkésőbb szeretnék vásárolni egy 40-50 liter környéki

> pálinkafőzőt. Szimpla falú az elképzelés és keverő nélküli mert ilyenben

> főztünk, csak nagyobban és odafigyelve teljesen jól működött a dolog.

> Érdeklődnék tehát hogy mik a lehetőségek, mikor, mennyiért milyen

> formában lehet tőled vásárolni, mit ajánlasz egy tapasztalatlan de

> lelkes és precíz kezdőnek indulásképp.

>

> Jó egészséget kívánok:

>

> Üdvözlettel:

>

> Kaszás Ferenc

 

One Comment:

  1. megyesisandor

    Kedves Miki!

    A híres “torony” felé félúton, szeretném megköszönni azt a sok segítséget, jó tanácsot, amit Tőled kaptam! A dupla falú 65 literes főzőt+deflegmátort lassanként kiismerve el kell mondanom, hogy innen kezdve a lefőzött párlatok minősége tényleg kizárólag a cefrézéstől függ majd!
    Most várom a húsvéti locsolkodást, viszem vissza az üres üvegeket, hogy az új szezont már a “toronnyal” kiegészítve kezdhessem!
    🙂
    Addig is minden jót kívánva,

    Megyesi Sándor

Vélemény, hozzászólás?